U ovoj politici, “mi”, “mi” ili “naš” označava Downunder First Aid Training, operatere ove web stranice.

Ovi uvjeti korištenja reguliraju vaše korištenje i pristup ovoj web stranici.

Možemo promijeniti dio ili sve Uvjete u bilo kojem trenutku. Najnoviji Uvjeti uvijek će biti objavljeni na web stranici. Vaše naknadno ili daljnje korištenje ove web stranice značit će vaše prihvaćanje svih izmjena ovih uvjeta. Ako se protivite bilo kojem od uvjeta u ovom dokumentu ili bilo kakvim promjenama u njima, vaš jedini pravni lijek je da odmah prekinete korištenje i pristup ovoj web stranici.

Ovi su uvjeti posljednji put ažurirani 24. siječnja 2024.

ONLINE KUPNJA

1. MINIMALNA DOB I PRAVNA SPOSOBNOST

Kupnja proizvoda ili usluga na ovoj web stranici ograničena je na osobe starije od 18 godina. Za osobe mlađe od 18 godina roditelj ili skrbnik može kupovati u njihovo ime.

Ako pretrpimo bilo kakav gubitak ili štetu kao rezultat transakcije koju je sklopila maloljetna osoba, zadržavamo pravo tražiti naknadu za takve gubitke od roditelja ili skrbnika maloljetne osobe koji su uzrokovali narudžbu.

2. TOČNOST OPISA PROIZVODA

Svi proizvodi i usluge navedeni na ovoj web stranici opisani su prema našim najboljim mogućnostima i korištenjem informacija koje su nam u tom trenutku dostupne. Vodimo računa da ove informacije budu točne, ali ne možemo isključiti mogućnost:

 • Ljudska pogreška pri unosu informacija
 • Netočne informacije koje su nam dali dobavljači ili distributeri
 • Propust dobavljača ili distributera da nam dostave ažurirane informacije

Zadržavamo pravo izmjene bilo kojih informacija uključujući, ali ne ograničavajući se na cijene, specifikacije, opise ili nazive proizvoda bez prethodne obavijesti.

3. PLAĆANJE

Sve narudžbe na ovoj web stranici moraju biti unaprijed plaćene prije izvršenja. Sve se narudžbe šalju u australskim dolarima.

U slučaju da narudžbu plaćate svojom kreditnom karticom, ne pohranjujemo broj vaše kreditne kartice na našim poslužiteljima, ali ga naš pružatelj pristupnika plaćanja može zadržati u okolnostima kada je to potrebno.

U slučaju offline plaćanja, kontaktirat ćemo Vas kako bismo dogovorili plaćanje. Ovaj postupak mora biti dovršen prije slanja vaše narudžbe.

U slučajevima kada vaše plaćanje za narudžbu ne uspije iz razloga koji uključuju, ali nisu ograničeni na nedovoljan kredit na kartici ili neispunjen ček, ne jamčimo da će zalihe biti zadržane dok alternativni način plaćanja ne bude dostupan ili dok izvorni način plaćanja ne funkcionira.

4. CIJENE I POREZI

Cijene se prikazuju australskim posjetiteljima ove web stranice (osim ako nije drugačije označeno) uključujući GST ako je primjenjivo na proizvod, te u australskim dolarima.

Ako utvrdimo da ste u stranoj zemlji, možemo vam prikazati cijene bez PDV-a i/ili u alternativnim valutama.

5. POLITIKA VRAĆANJA

U slučaju kupnje fizičkog proizvoda s ove web stranice koji zadovoljava jedan ili više od sljedećih slučajeva, rado ćemo organizirati povrat novca ili zamjenu proizvoda:

 • Proizvod se pokaže neispravnim unutar 14 dana od primitka proizvoda i/ili datuma računa
 • Proizvod ne odgovara opisu navedenom prilikom prodaje
 • Primljeni proizvod nije naručeni proizvod
 • Proizvod je oštećen u transportu

Molimo da nas odmah kontaktirate ako se nešto od gore navedenog dogodi kako bismo dogovorili povrat. Proizvodi vraćeni bez prethodne obavijesti bit će odbijeni.

Provjerite jesu li vraćeni proizvodi sigurno zapakirani u originalnom pakiranju. Nećemo biti odgovorni za štetu na proizvodima nastalu tijekom povratne otpreme.

Povrati će se izdavati u mjeri u kojoj to zahtijevaju Zakon o trgovačkoj praksi iz 1974. (Cwth) i Zakon o prodaji robe iz 1958. (Vic). Nijedan dio ovih uvjeta korištenja ne smije se shvatiti kao izričito ili prešutno odbacivanje naših obveza prema ovim dijelovima zakona.

6. POREZNI RAČUN

Po završetku vaše narudžbe, poslat ćemo vam poreznu fakturu u obliku e-pošte. Provjerite je li adresa e-pošte koju ste nam dali ispravna.

7. SIGURNOST

Koristimo industrijsko standardno SSL enkripciju gdje je primjenjivo kako bismo zaštitili privatnost informacija u prijenosu između ove web stranice, vas i naših dobavljača, uključujući pristupnike plaćanja.

Prihvaćate da se ne može jamčiti sigurnost komunikacije poslane elektroničkim putem. Podatke nam dajete putem interneta na vlastitu odgovornost. Ne možemo prihvatiti odgovornost za zlouporabu ili gubitak ili neovlašteni pristup vašim osobnim podacima kada sigurnost podataka nije u potpunosti pod našom kontrolom.

8. OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Ni pod kojim okolnostima nećemo biti odgovorni za bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, posljedičnu ili drugu štetu proizašlu iz kupnje, isporuke, upotrebe ili povrata bilo kojeg proizvoda ili usluge kupljene na ovoj web stranici izvan vrijednosti kupljenog artikla, uključujući, ali ne ograničeno na gubitak dobiti ili prekid poslovanja.

OPĆI UVJETI

1. NADLEŽNOST

Ovi se uvjeti tumače u skladu sa zakonima Viktorije, Australija i njima se upravlja. Pristajete na isključivu nadležnost sudova u Victoriji za odlučivanje o bilo kojoj stvari ili sporu koji proizlazi iz ovih uvjeta.

2. PRISTUP

Iako ulažemo sve razumne napore kako bismo osigurali da je web mjesto dostupno i potpuno operativno u svakom trenutku, ne izjavljujemo niti jamčimo da će vaš pristup biti nesmetan ili bez grešaka. Vaš pristup ovoj web stranici može biti obustavljen bez prethodne obavijesti u slučaju kvara sustava, održavanja ili popravka ili bilo kojeg razloga izvan naše kontrole.

Zadržavamo pravo promijeniti ili ukinuti bilo koju značajku ili uslugu na stranici u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti.

Zadržavamo pravo prekinuti vaš pristup ovoj web stranici i spriječiti daljnji pristup bez upozorenja ili obavijesti kao odgovor na vaše kršenje ovih pravila, kršenje bilo kojeg primjenjivog zakona ili sumnjivu aktivnost.

3. PONAŠANJE

Ne smijete koristiti ili pokušavati koristiti ovu web stranicu:

 • kršeći sve primjenjive zakone države Victoria, Commonwealtha Australije ili lokalne zakone u vašoj nadležnosti
 • oponašati bilo koju osobu ili entitet
 • tražiti novac, lozinke, osobne podatke ili drugu imovinu od bilo koje osobe ili entiteta
 • povrijediti, zlostavljati, uznemiravati, prijetiti, uhoditi, zastrašivati ​​ili vrijeđati bilo koju osobu ili entitet
 • objaviti ili omogućiti objavu osobnih podataka trećih strana bez njihovog pristanka
 • za objavljivanje ili omogućavanje objave materijala za koji nemate vlasništvo, naslov ili privolu vlasnika ili nositelja naslova da to učinite
 • objavljivati ​​ili omogućiti objavljivanje pornografskog ili uvredljivog materijala
 • objaviti ili olakšati objavljivanje materijala uključujući viruse ili druge računalne kodove, datoteke ili programe dizajnirane za prekid ili oštećenje funkcionalnosti računalnog softvera ili hardvera
 • objavljivati ​​ili omogućiti objavljivanje reklamnog materijala za sebe ili bilo koju drugu stranu bez našeg izričitog pristanka da to učinite

Kršenje ovih pravila ponašanja može rezultirati ukidanjem vašeg pristupa ovoj web stranici i sprječavanjem daljnjeg pristupa bez upozorenja ili obavijesti.

4. PRIVATNOST

Pregledajte našu Politiku privatnosti, koja također regulira vaš posjet ovoj web stranici, kako biste razumjeli našu praksu.

5. AUTORSKA PRAVA

Osim ako je ovim uvjetima izričito navedeno suprotno, nemate nikakva prava, vlasništvo ili interes u vezi s web-stranicom ili vlasnička prava.

Ova web stranica može sadržavati materijal koji je zaštićen autorskim pravima, zaštitnim znakovima i drugim zakonima. Osim ako je izričito navedeno suprotno, možete reproducirati i distribuirati materijal na web stranici samo za svoju osobnu, nekomercijalnu upotrebu. Materijal objavljen ili potječe s ove web stranice ne smije se koristiti, pohranjivati, reproducirati, objavljivati, mijenjati ili prenositi u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, u cijelosti ili djelomično, bez našeg prethodnog pismenog pristanka, uz sljedeće iznimke:

 • Gdje takva upotreba, reprodukcija itd. predstavlja poštenu upotrebu prema Zakonu o autorskim pravima
 • Tamo gdje se takva upotreba, reprodukcija, itd., odvija normalnim procesima samo na vašem računalu (kao što je predmemorija vašeg web preglednika).

6. TREĆE OSOBE

Određena područja ove web stranice mogu sadržavati poveznice na vanjske web stranice. Ove vanjske web stranice ne čine dio ove web stranice i nisu pod našom kontrolom. Ne prihvaćamo nikakvu odgovornost za sadržaj bilo koje web stranice treće strane.

Određena područja ove web stranice mogu prikazivati ​​reklame trećih strana. Naš prikaz ovog oglašavanja ne smije se ni na koji način tumačiti kao podrška ili preporuka oglašivačke mreže, oglašivača ili njihovih proizvoda ili usluga.

Određena područja ove web stranice mogu pružiti mogućnost kontaktiranja trećih strana. Ako kontaktirate bilo koju treću stranu kao posljedicu posjeta ovoj web stranici, ne prihvaćamo nikakvu odgovornost za bilo kakvu komunikaciju ili aktivnost (uključujući, ali ne ograničavajući se na poslovne transakcije) između vas i treće strane.

7. OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Vaše korištenje ove web stranice je na vlastitu odgovornost.

U mjeri dopuštenoj prema Zakonu o trgovačkim praksama iz 1974. i drugim relevantnim zakonima, ova web stranica i sve informacije, sadržaj, materijali, proizvodi i usluge uključeni ili na drugi način stavljeni na raspolaganje pružaju se na temelju ‘kakvi jesu’, osim ako nije drugačije navedeno. Ne dajemo nikakve izjave niti jamstva bilo koje vrste, izričita ili implicitna, u pogledu točnosti informacija na ovoj web stranici.

Daljnjim korištenjem ove web stranice suglasni ste da nećemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu bilo koje vrste proizašlu iz upotrebe ove web stranice ili iz bilo kojih informacija, sadržaja, materijala, proizvoda ili usluga na njoj, osim ako nije drugačije navedeno u pisanom obliku.

U slučaju robe ili usluga isporučenih ili ponuđenih putem ove web stranice, naša će odgovornost biti ograničena na iznos koji ste sami platili (isključujući troškove otpreme i/ili rukovanja) za tu robu i usluge.