• Ekvivalent prvoj pomoći razine 2
  • Zamjenjuje HRVAID003 Pružite prvu pomoć
  • Nacionalno priznati certifikat

Omogućite tečaj prve pomoći

Otkrijte tehnike spašavanja života uz naš tečaj HRVAID011 Pružanje prve pomoći u Zagrebu. Uronite u sveobuhvatno iskustvo obuke skrojeno za osnaživanje pojedinaca s ključnim vještinama za brzo i učinkovito reagiranje u hitnim slučajevima. Bilo da ste profesionalac ili netko tko želi poboljšati svakodnevnu spremnost, ovaj tečaj je vaš put do stvaranja opipljive razlike u kritičnim situacijama. Naš kurikulum majstorski kombinira mrežne module s impresivnim praktičnim sastancima u razredu, nudeći potpuno i fleksibilno učenje. Uključite se u našu praktičnu obuku koja nije samo informativna nego i zadivljujuća. 

Informacije o tečaju prve pomoći

Zaronite u tečaj HRVAID011 pružanja prve pomoći u Zagrebu i otključajte svijet bitne stručnosti prve pomoći. Ovaj obuhvatni tečaj nudi duboko poniranje u ključne teme, osiguravajući da su sudionici pripremljeni i spremni pružiti brzu i učinkovitu prvu pomoć kada je to najvažnije. Teme koje se obrađuju uključuju prepoznavanje i rješavanje različitih hitnih stanja, razumijevanje osnova zbrinjavanja rana, zbrinjavanje opeklina, prijeloma i ugriza te razumijevanje važnosti trenutačne reakcije u situacijama opasnim po život. Tečaj Pružanje prve pomoći predstavlja temeljito iskustvo učenja, besprijekorno kombinirajući praktične sesije licem u lice s dostupnim online modulom prije nastave. Prepoznajući zahtjeve suvremenog života, nudimo svakodnevnu nastavu kako bi se prilagodili zauzetim rasporedima naših polaznika s nastavom dostupnom svaki dan, sedam dana u tjednu. Po pristupačnoj cijeni, osiguravamo da je ova vitalna obuka svima dostupna. Za pridruživanje nisu potrebni nikakvi preduvjeti, a nakon završetka, vaš certifikat ostaje valjan 3 godine. Osim toga, tečaj uključuje HRVAID009 Provide Cardiopulmonary Resuscitation , koji vrijedi 12 mjeseci. Pridružite nam se na iskustvu učenja koje je i informativno i usmjereno na scenarije iz stvarnog svijeta.

Preduvjeti

Za ovaj tečaj nema preduvjeta. Međutim, od sudionika se zahtijeva da imaju minimalnu razinu pismenosti i matematičkih sposobnosti kako bi mogli pristupiti ovom tečaju.

Obavijestite nas ako imate bilo kakva medicinska stanja ili posebne potrebe koje bi vas mogle spriječiti da završite sve praktične procjene. To uključuje izvođenje KPR-a na podu na lutki. Zahtjev je da se CPR izvodi najmanje 2 minute neprekidnog KPR-a jednog spasioca na lutki za oživljavanje odrasle osobe postavljenoj na pod.

Lokacije tečajeva prve pomoći (Zagreb)

Našim praktičnim centrima za obuku može se pristupiti različitim brojem vlakova, tramvaja i autobusa. Vozači imaju niz opcija besplatnog i plaćenog parkiranja dostupnih na svakom mjestu treninga.

Tečajevi prve pomoći dostupni su svaki dan, 5 dana u tjednu na svim lokacijama Zagreb.


Koliko košta tečaj HRVAID011 Pružati prvu pomoć u First Aid za spašavanje života?
Što je pokriveno u tečaju Pružanje prve pomoći?
Tko može pohađati tečaj Pružanje prve pomoći?
Tko vodi tečaj Pružanje prve pomoći?
Je li hrvaid003 isto što i hrvaid011?
Ima li HRVAID011 rok trajanja?